Nonii uus osa ulos, niiko lupasin : D hei oonko vähä feim tein mun Eino Leino jutun valmiiks!! Oon tyytyväinen itteeni niin nyt voin keskittyy Lyncheihin : > mutta juu osaan -->

***

Viime osan tapahtumat:

Ken halusi tietää Georgen ja Even historiasta lisää, mutta Evelyn ei ehtinyt kertoa, koska hänen oli lähdettävä töihin, myöhemmin kun Ken lähti töihin saapui George tontille ja kidnappasi Jelonan. Se oli shokki niin Evelle kuin Kenille. Seuraavana aamuna remonttipartio saapui ja jengiä oli koristamassa hra. Bones ja George. Myöhemmin sinä iltana George ja Eve keskustelivat intensiivisesti ja George uhkasi Even ja hänen tulevan lapsensa henkeä. Yöllä George saapui taas tontille Even nukkuessa ja Kenin lähtiessä ja räjäytti Lynchien uunin, joka aiheutti tulipalon

***

"Palolaitos, mikä on tilanne?" Kuului luurin toisesta päästä

"Hei täällä on Evelyn Lynch ja asun Adamkatu 3.i.c:ssä. Tontillani on tulipalo voisitteko tulla nopeasti?" Evelyn sanoi yrittäen kuulostaa mahdollisemman selvältä.

"Tule pikemmiten. Pysykää kaukana tulesta ja jos teillä on lemmikkejä tai pieniä lapsia suosittelen siirtämään heidät ainaskins 40 m päähän tulipalosta", puhelimessa neuvottiin. Evelyniä pyydettiin pysymään linjalla, mutta tuli jo tunkeutui talon sisään, niin hän sulki puhelimen.

Kun Evelyn tuli takaisin palopaikalle taristaakseen oliko jotakin eläimiä tullut hän näki aviomiehensä paniikissa.

"Ken! Sä palasit!" Evelyn huudahti ja hyppäsi miehensä kaulaan

"Totta kai mä palasin! Mä olin vähän tahditon ja tällee, mutta mitä tääl on tapahtunut?"

"Emmä tiiä heräsin savun ja kaasun hajuun ja kun mä näysin ylös niin uuni oli tules", Evelyn selosti.

Yhtäkkiä Evelyn ja Ken kuulivat tututua räksytystä. Jelona oli tullut takaisin! Se aristeli tassuaan, mutta muuten se oli kunnossa. Evelyn oli onnesta sekaisin ja nappasi koiransa syliinsä.

Lynchit ehtivät siirtää Fellethin ja Jelonan pois ja palokunta sai tulen sammutettua. He myös toivat uuden uunin mukanaan.

"Kertokaa tarkalleen mitä tapahtui", palomies, mutta tässä tapauskessa nainen sanoi.

"No mä olin nukkumassa, ja yhtäkkiä mä heräsin outoon hajuun, tais olla kaasun ja savun sekotus. Joka tapauksessa mä nousin ylös ja näin mieän uunin olevan tulessa", Evelyn selosti ja palonainen nyökkäili.

"Tontille tulee tällä viikolla poliisi, joka tulee kuulustelemaan teitä mahdollisista vihollisista, koska uunistanne löytyi pomminjämiä. Onneksenne tuli ei levinnyt teidän lähellenne, vain uuninne tuhoutui totaallisesti. No joka tapauksessa hyvää illan jatkoa", palonainen sanoi ja lähti tontilta. Mitä mä sit sanon sille kytälle? Et mun ex-aviomies varmaan teki tän, mutta jos se sit tekee jotain pahempaa ja vahingoittaa Keniä tai mua, jos mä kerron?

Evelyn ei halunnut pohtia asioita enempää, hän nimittäi oli onnellinen, koska Jelona oli tullut takasin. Ei he kauaa ehtineet leikkiä ku Evelyn jo pyörtyi.

"Huomenta unikeko", Ken kiusoitteli Evelyniä joka vain hymyili.

"Huomenta haisuli", Evelyn vastasi takaisin. Raskaus oli ihanaa aikaa, mutta se siltikin toi omat ongelmansa, esimerkiksi ikuisen pissahädän, energian puutteen ja kokoaikaisen nälän.

Ja nähtävästi ruoka taidottomuuden. Evelyn onnistui polttamaan valmisaterian pohjaan, hyvä ettei uutta tulipaloa taas syntynyt. Evelyn päätti heittää sen roskiin.

Koska Kenin oli lähdettävä töihin tunsi Evelyn olonsa yksinäiseksi. Koska valmisruuat olivat helpostii pohjaan palavia muovinsa takia päätti Evelyn vain syödä leipää.

Kun Evelyn meni ulos hän näki Bonesin pihassa.

Bones meni talon perustuksille. Kuten Bones oli sanonut, alkoi satamaan lunta. 

Daniel veti Evelyniä puoleensa ja koska yksinäisyys painoi päätti Evelyn mennä Danielin luokse, vaikka järki sanoi ettei pitäisi

"Evelyn" Daniel sanoi yhtäkkiä. Evelyn hätkähti ja katsoi kysyvästi Bonesia

"Miks sä seuraat mua?"

"Öö... emmä sua seuraa", Evelyn sanoi ja tunsi miten puna levisi hänen kasvojaan pitkin.

"Sitä paitsi tää on mun taloni, mul on oikeus nähdä tää"

"Just just...", Bones sanoi ja pyörähti ympäri.

"Okei kyl mä seuraan sua... mä oon vähän... eeh yksinäinen", Evelyn sanoi ja Bones katsoi häntä ymmärtäväisesti.

"Joo kyl mäki oon välil hiukan yksinäinen", Daniel vain tokaisi. He seisoivat monta minuuttia hiljaa katsoen toisiaan.

Yht'äkkiä Daniel veti Evelynin lähelleen ja suuteli tätä. Monet asiat pyörivät hänen mielessään ja Evelyn suuteli miestä takaisin, vaikka hänen ei olisi pitänytkään.. Sitten hän muisti Kenin.

"Mitä sä jätkä kuvittelet tekeväs? Mä oon naimisissa oleva nainen ja sä oot naimisissa oleva mies!" Evelyn rääkyi naama punaisena.

"Ei se äsken ainakaan haitannut", Daniel naurahti. Evelyn vain tuhahti ja lähti kävelemään pois perustuksilta.

Bones oli ylinopea ja sais seinät rakennettua alle neljässä tunnissa. Bones halusi pyytää anteeksi Evelynilta, joten pyysi tämän katsomaan taloa. Evelyn kieltäytyi ja vasta illemmalla päätti hän katsastaa uuden talonsa.

Mutta ennen kun hän ehti tulla edes sisään hänen vatsansa pomppasi. Apua tää syntyy ihan kohta!

Talo ei ollut hääppöinen mutta kyllä se siitä. Kohta talo olisi valmis, nimittäin lumi alkoi jo peittämään maan kokonaan. Koska raskaus oli edenny huimaa vauhtia, ruoantarve kasvoi. Joten Evelyn päätti valmistaa valmisaterian, vaikka hän vannoi ettei sitä enää tekisi. Nojaa lupaukset ja vannomiset on tehty rikottaviksi.

Ateria valmistui hyvin. Ei ruoka tietenkää hääppöistä ollut, vain muussattua parsaa ja porkkanaa, tofuleikkeleen kera. Enhän mä ees tykkää tofusta!

Väsymys painoi myöskin joten Evelyn siirsi sänkynsä pois lumen edestä. Et tietenkää voinu laittaa myös Kenin sänkyä sisälle? Zzz

Ken saapui töistä seuraavan tunnin sisään.. Hän ei saanut ylennystä, koska miltein tappoi rosvon, vaikka hänet olisi pitänyt tuoda elävänä asemalle. Onneksi ei sentää tullu potkuja!!

Ken oli tuonut ystävättären töistä. Heillä taisi olla hiukan liian lämpimät välit don't cha think? No mutta Ken päätti hyvästellä naisen...

"Olen pahoillani mutta sairas vaimoni tarvitsee vaipainvaihtoa... miksi tämän pitää olla näin raskasta? Onneksi sä oot mun elämässä, mutta nyt sun on lähdettävä", Ken leperteli... sairas vaimo? Vaipanvaihto? Ken.. ken.. ken...


Koska herralla oli tylsää, kun hänen "sairas vaimonsa" nukkui päätti hän rakentaa lumiukon.. Hyvät naiset ja herrat...tässä on Lynchien seuraava perijä Paavo "Lumiukko" Lynch!

Abille ja Kenille oli tullut riitaa Georgen palkkaamisesta.
"Minä ei anta potku George. George olla hyvä työtekijä!" Abi rääkyi puhelimen toisesta päästä

"Se jätkä on sekasin! Se uhkaili mun vaimoa! Se saattaa pahassa lykyssä tappaa koko naisen! Sitäkö sä haluat?" Ken sanoi puolustukseksi. Abi vain kiroili arabiaksi ja Ken antoi hänelle potkut, hänelle ja koko komppanialle.. Jopa Bonesille. Kyl mä siihen itekki pystyn! Oonhan mä sentää Kaunialan virallinen Poliisivirkailija!  Ei remonttiin tartte ku kädet, vasaran ja nauloja!

Ken käppäili taloon. Hän lähetti viestin Ikkuna ja Ovi Oy:hyn ja tilasi ikkunoita ja ovia. Ikkunat sääli vain tulit kahdessa erässä.

Ken sai laitettua kaiken paikoilteen.

"Evelyn tule katsomaan!" Hän huusi niin lujaa kuin hänen kurkustaan pääsi. Toivottavasti se kuuli..

Evelyn kyllä kuuli ja käppäili raskausmahansa kanssa taloon.

"Ken tää-tää täähän on upee! Kuka teki tän?"

"Mä tietty"


 

Ken kaappasi Evelynin suuteloonsa.

"En anna sen kusipäisen Georgen enää koskaa satuttaa sua", Ken kuiskasi
"Mä tiiän sen rakas", Evelyn vain pystyi sanomaan..

 

***

Lol siinä se : DD No mitäs piditte, nimittäin mä en pitänyt :( tää ei jotenki tuntunut sellaselta ko mä oisin halunnu, tiiättekkse kirjakielinen. Johtuu ehkä siitä et kirjotin esitelmää ja sit se tarttu ;DD nojaa ens osa on taas varmaa sellanen hiino :)