Juu elikäs tämä osa pätkiintyy 2 eri osaan. Otsikko on pitkä mutta ketä se haittaa  : DD sanokaa mielipiteenne, onko kiva jos ois lyhyempia osia, vai pidänkö sen yhtä pitkinä kuin muut osat?

***

Seuraavana aamuna Evelyn tallusteli miehensä luokse, joka odotti vaimoaan alusvaatteisiltaan ulkona. Koska George oli saapunut myöhään töistä halusi hän jutella Evelynille nyt aamulla.

"Kennedy sul oli asiaa", Evelyn sanoi ja Kennedy hymyili sarkastisesti.

"Joo... musta tuntuu, että George uhkailee meitä"

"Ken nytkö vasta sä tajuat?" Evelyn sanoi närkästyneesti ja mies hymyili vieläkin.

"Mä oon poliisi ja mun on pakko saada tietää mikä sun ja Georgen historia on, nyt tai ei koskaan", Ken sanoi vihaisesti, koska ei pitänyt salailusta Jätkät... ne ei koskaan tajua

"No seuraava kerta taitaa olla ei koskaan, koska mun kimppakyyti tuli", Evelyn sanoi ja osoitti autoa ja naista joka katseli ihmeissään alusvaatteisiltaan olevaa Kennedyä.

Kennedyä todellakin ärsytti salailu. Miksei Evelyn voi sanoa mulle sen ja Georgen historiasta. Sen aviomiehenä mul on oikeus saada tietää, oon c'moon poliisi kyl mä mun oikeudet tiedän!

Kennedy kertoi turhautumistaan Jelonallekkin

"Miks sun emäntäs ei voi luottaa muhun?"

Piakkoin Keninkin kimppakyyti saapui. Helevetti sentää, ei me ehditä jutella Evelynin kanssa, mun on pakko saada ylennys..

Kohta George saapui tontille ja katsoi pirullisesti Jelonaa...

 

Ja niin nopeasti kuin George tulikin hän katosi... Jelona mukanaan kohti sadetta.

Illemmalla Evelyn saapui töistä kotiin ylennyksen kera. Miimikonura oli nyt ohitse ja hänen ei täytyny enää pukeutua kuin pankkiryöstäjä.

Evelynia ihmetytti miksei kuullut Jelonan haukutaan. Fellethin, jonka Lynchit olivat adoptoineet Jelonalle seuraksi vain nukkui Jelonan patjalle. Nyt ei oo kaikki kunnossa..

Evelyn katsoi koko talon ympäri ja huomasi tasolla paperilapun.

Evely, Evelyn, Evelyn... Enkö mä käskenyt sun lukita koirat sisälle? Sä oot oikea idiootti, kun et tajua puhetta. Nyt sun virheiden takias Jelona on poissa... ikuisesti

Ei kestänyt kauaa tajuta kuka lapun oli kirjoittanut.

Evelyn rupesi nyyhkyttämään ja katsoi paperilappua kauhuissaan. Oliko George kidnapannut tämän koiran?


Shokin takia Evelyn ei tiennyt pitikö itkeä vai nauraa. Raukka parka ei osannut muuta kuin höröttää itkun täyteisesti.

Evelyn masentui ja halusi nopeasti sänkyyn.. Tän kaiken on pakko olla vain unta, jotakin sadistista sekopäistä unta! Sitkun mä herään Jelona räksyttää taas mun vierellä.

Tunnit vierivät ja Kennedy saapui töistä kotiin.. ylennyksen kera. Hänkin ihmetteli Jelonan katoamista, ja Fellethin ainaista nukkumista.

Kennedy hipsutteli vaimonsa sängyn viereen ja huomasi tämän itkevän. Onks jotain tapahtunut? Mis Jelona oikeesti on?


Ken sai herätettyä Evelynin joka itki vuolaasti

"Se kusiaivo ryösti Jelonan ja varmaa on tappanut sen! Mä en kestä mä haluan mun koiran se on mulle kuin oma lapsi!" Evelyn itki Kennedyn olkapäälle. Miehenkin silmät kostuivat.

"Rakas mä tiedän.. mä tiedän.. mut mä en voi tehdä mitään. Kaunialan poliisilaitos ei ota huomioon ollenkaan eläinkidnappauksia, meidän olis tärkeetä ottaa yhteyttä muualle kuin SimCityyn, mutta apuakaan ei silloinkaan ehkä saa. Musta tuntuu et meidän on päästettävä irti Jelonasta.. mut hei tää on traumaattista molemmille joten mennäänks nukkumaan?" Niin Ken ja Evelyn kapusivat omiin sänkyihinsä.

Evelyn heräsi aamulla vatsanväänteisiin. Ja samassa hänen vatsansa kasvoi

"Oonksä mä raskaana?!" Evelyn huusi, mutta onneksi Kennedy ei huomioinut sitä. Voi ei, mitä jos Ken ei halua lapsia? Mitä mä sit teen? Mul ei oo todellakaan varaa jäädä yksin, kun Kauniala ei anna naisten tehdä töitä raskaansa.

Evelun vaihtoi vaatteet päälleen ja huomasi hahmon pimessä George..

"Mitä teet täällä? Mä voin kutsuu polisiit paikalle, kun tunkeudut toisten tontille!" Evelyn rääkyi hahmolle joka vain nauroi.
"Jalkakäytävä ei ole vain sun yksittäisessä omistuksessa tiesiksä?" George nauroi Evelynille.

"Oot näemmmä raskaana vai vaan lihonu?"

"Sitä sä saat vittu miettiä ihan ite! Mihin helkkariin sä oot mun koiran tunkenut?" Evelyn sanoi vihaisena. George jatkoi vaan naurua
"Sä et saa koskaa tietää sitä, tiiäksä miks? Koska sä oot tyhmä! Evelyn sä oot ihan helvetin tyhmä! Mä sanoin sulle, että pidä huoli koirastas ja lukitse ne sisään, muttei. Nyt saat kokea miltä tuntuu menettää joku tärkeä... Oota vaan tää ei oo ohi! Hetki ku toi penikkä täyttää 13 niin se, ja sä saatte kokea jotakin niin helvetillistä, että sä toivot ettet ois ees syntynty", George sanoi ja lähti tontilta nauraen sekopäisesti. Mitä toi jätkä haluaa meistä, en mä ees tappanu sen vaimoa ja lasta, toivon vaan niin. En muuta...

Seuraavana aamuna Evelyn ja Ken olivat syömässä aamupalaa

"Mä oon raskaana", Evelyn töksäytti

"Mä tiiän"

"Kuin sä tiiät?" Evelyn kysyi ja Ken vain mussutti murojaan...
"Se on Evelyn aika ilmiselvää... et sä yhessä yössä liho vain vatsasta". Eveä nolotti. Ihan kuin George oli jotenkin etäinen. Johtui varmaankin Jelonan katoamisesta.

Rakennusmiehet tulee tänää, ekaks niitte toinen pomo, olikse nyt Abi tulee ekaks ja sit joku toinen. En oo koskaa tavannu muuta kuin Abia, se tekee tän keikan kuulemma halvemmalla, kuin Kaunialan viralliset ilmaispalvelut", Ken mainosta. Evelyn vain hymyili ja nyökkäsi.

Piakkoin kun Eve ja Ken olivat syöneet Abi saapui Lynchien tontille

"Tervetuloa vanha veikko!" Ken sanoi ja halasi ystäväänsä.

"Hei vaa.. mä tehdä keikka tosi halpa hinta, sähä tiiät?" Abi maanitteli ja Kennedy vain nauroi
"Totta kai mä tiiän. Koska porukka muute tulee?"

"Heti sillä sekunnilla kun minä soittaa", Abi sanoi.

Abi kaivoi vanhan Nukoansa takustaan ja lähetti viestin. Mies vain katseli Kennedyä hymyillen.

"Miehet tulla 10 sekuntti. Odota sillä aikaa, kun he tulla. Minä kutsu teiti", Abi sanoi ja Kennedy vain nyökkäsi ja lampsi sisälle.


"Rouva, herra Lynch tulla tänne, miehet tulla jo!" Abi huuteli ja Evelyn ja Ken tulivat pikaisesti rakennukselle.

Evelyn säpsähti kun näki keitä työmaalla oli. George ja Daniel Bones. Daniel oli nähtävästi työn esimies.

"Kulta mä en pidä siitä että George on täällä. Se voi aiheuttaa ties mitä tänne meidän taloon! Se uhkaili mua eilen illalla, kun mun vatsani pomppas. Uhkaili mua ja meiän tytärtä mä en luota siihen Kennedy! Käske se ulos täältä ja äkkiä! Tai sano Danielille tai sille toiselle", Evelyn anoi miestään.

"Abi.. se toinen on Abi! Ja mä luotan Abin ja Herra Bonesin arvostelukykyyn", Kennedy sanoi ja Evelyn pudisteli päätään.

"Mut mä en".

Daniel katseli pariskunnan intensiivistä kuiskuttelua. Puhuivatko he hänestä?

"No herra ja rouva Lynch tässä on meidän työporukka, ja me tehdää töitä tänää 18 asti, ja huomenna meillä on vapaapäivä", Bones sanoi ja hymyili Evelynille joka vain pyöräytti silmiään.

"Miten vain", Kennedy sanoi ja talutti vaimonsa alas perustuksilta.

Miehet lähtivät, niinkuin luvattu kuudelta. George lähti ensimmäisenä, ja toisena joku muu mies. Bones ja Abi jäivät vielä sisälle puhumaan.

"Hyvää työtä Abi. Mä jään vielä puhumaan rva. Lynchin kanssa huomisesta työvuorosta, kun huomiseksi on satamassa lunta ja mä taidan tulla tekemään loppuun nää työt", Bones sanoi ja Abi vain nyökkäili.

Bones meni Evelynin luokse.

"Nii sulla oli asiaa, herra Bones", Evelyn sanoi ja katsoi miehen sormessa olevaa sormusta.

"Joo aivan... huomiseksi on luvassa lunta ja mä ajattelin tulla tekemään nämä työt loppuun.. yksin", Bones sanoi ja vinkautti Evelynille silmää.

"Etkö sä jätkä tajua, että mä oon naimisissa? Ja säkin!", Evelyn huusi ja pyysi Bonesia lähtemään tontilta.

Evelyn päätti valmistaa makaroonia ja juustoa. Kenin lempiherkkua.

"Kuule rakas. Musta meiän pitäis hankkia toinen koira", Ken lipsautti ja katseli sivusilmällä Even reaktiota.

"Puhutaan tästä kohta... sopiiko?" Evelyn sanoi ja Ken ymmärsi mennä sisälle odottamaan ruokaa.

"Ai että toinen koira... "Evelyn sanoi ja Ken nyökkäsi.

"Mä en oo vielä päässyt yli Jelonasta. Se oli mun eka lemmikki ja jos sä et tajua sitä, niin voit painua tosta ovesta ulos!" Evelyn huusi.
"Miten vain.." Ken vain vastasi.

Ken nousi ylös.

"Sä et taida syödä enempää?" Evelyn kysyi ja huomasi miten Ken muuttui punakaksi

"Kuule senki helvetin lehmä...", Ken aloitti mutta huokasi. "Unohda, en oo syömässä", Ken jatkoi ja lähti ulos mökistä kauas horisonttiin Fellethin kanssa.

Evelyn meni nukkumaan jättäen spagetit ruokapöytään. Hän tunsi kyyneleiden taas valuvan hänen naamaansa pitkin.

Samassa George tuli ja hiipi Evelynin sängyn viereltä ja naureskeli inhottavaa naurua.

"Kosto on suloinen", George kuskaili.

George lähti, mutta jätti jotakin uuniin... samassa kuului räjähdys..

"Yyh mikä toi haju on?" Evelyn ihmetteli ja nousi ylös. Se haisi kaasulle ja savulle. Evelyn kuuli myös ihan kuin nuotio olisi hänen korvan vieressään.

Evelyn nousi ylös ja näki hänen uuninsa olevan tulessa.

"Herran jumala! Joku auttakaa", Evelyn kiljui ja panikoi.

Evelyn mietti mitä koulun paloharjotuksissa piti tehdä. Hän juoksi nopeasti puhelimelle ja näppäilinumeron 9-1-2

"Palolaitos, mikä on tilanne?"

 

***

Siihen loppui eka osa! Mitäs piditte kommenttia!! : DD hei mitäs sanoisitte, jos rajaisin kaikki reunat valkoisella? Kommenttia tähän ideaan : DD Ja eipäs muuta seuraava osa tulee sitten kun tulee :3