Alkulöpinöissä tässä nyt kerron, että olen sekoamin pisteessä vuodatuksen kanssa, koska tässä ei ole bloggerin niin ihanaa tallennus juttua, eli jos jotakin menee pieleen kaikki katoaa bittitaivaaseen, että kiitos siitäkin vuodatus <3. Olisi tämä mutuen varmaan bloggerissa, mutta siellä ei saa etusivu käytäntöä, enkä osaa muuttaa sielä sivupohjaa, enkä ole löytänyt sinne kivaa blogi pohjaa, joten tyytyminen tähän pas... kakkaan =) niin siitä vielä että osissa on varmasti kiroilua, ja ilkeilyä. Nudistisuudesta en mene takuuseen, mutta seksin yliviljelemistä ei ole : D huomioikaa, että kursivoitu teksti on Evelynin ajatuksia!! mut siis osaan -> 

***

Evelyn saapui pitkän lentomatkan jälkeen SimCityyn. Hän asui pari päivää lentokentän hotellista, kunnes sai seuraavan pikalennon Kaunialaan. Kaunialan pohattaperhe Goottilat olivat iloisia kustantaessaan Evelynin uudet huonekalut, mutta ties mistä he ovat huonekalut löytäneet

Evelyn katseli närkästyneenä tonttiaan. Monet kirosanat pyörivät hänen päässään ja taksikuskille hän ei halunnut turhautumistaan purkaa, vaikkakin se törkeä paska olisi sen ansainnutkin.. Julkeaa heittää matkustajien matkalaukut matkustajien päälle. Kirotut taksikuskit.

Mutta siinä hän oli yli ison tontin ja sitäkin pienemmän tönön edessä. Tönö oli varmaankin rakennut 1500-luvulla, koska siinä kasvoi hometta ja se oli suurinpiirtein pelkkä raunio.

Mutta ei auttanut itku markkinoilla tuo tönö, enemmänkin ulkohuusi, oli Evelynin uusi koti, halusipas hän sitä tai ei... ja voin taata ettei hän halua.

Tönö oli sisältä.. viehättävä... Sänky näytti laholta, puulattiaa ei ollut uusittu eikä sielä voinut kävellä paljas jaloin. Tikut tuntuivat tulevan Evelynin conversien läpi.

Pienen sisustamisen (lue: maton, peilin ja puhelimen laiton) jälkeen talo oli sievä. Just joo ja lehmät lentää tää on vielki se sama lantakasa, vaikka kuinka sitä siistisi. Voi Evelyn...

Ruoanlaitto ei ollut koskaan Evelynin lempipuuhaa, hänhän ei melkeen koskaan syönyt mitään johtuen takavuosien syömishäiriöstä, mutta koska ylihuolehtiva äiti oli pitänyt huolen, retkahdukseen asti, tyttärensä ruoasta oli Evelyn tottunut syömään, vaikkakin tämä ei olisi mitenkään sitä tahtonut.

Syötyään 1/3 hänen muroistaan päätti neiti heittää ruokansa pois, vaikka hänellä ei olisi varaa tehdä niin...

Heittäessään vihaisesti kertakäyttö astiansa pois hän kuuli askelia. Kun hän kääntyi katsomaan kenelle ne kepeät askeleet kuuluivat hän naurahti. Lehdenjakaja...

Mutta koska lehdenjakaja oli ainoa sivilisaatio Kaunialassa sillä sekunnilla Evelyn päätti mennä tervehtimään sitä.. siis häntä.

"Moi mä olen Evelyn"

"Mm... hei mä olen Amy Jones, tuttavallisemmin äämy", Amy sanoi ylipirteästi, hiukan ironisella äänellä
"Äämy vai..." Evelyn mutisi

"No äämy, mitä kouluu sä käyt, kerro vähä itestäs"

"Joo tota kerro sä eka itestäs", Amy sanoi ja katsoi kummallisesti huitovaa Evelyniä.

"No mä muutin tänne Lontoosta, eli en kauheesti tunne paikallisia, mul ei oo paljookaa rahaa vaajat 100§, koska taksit täällä maksaa ihan helvetillisesti", Evelyn selitti hyvin innokaasti. Vihdoikin joku joka jaksaa kuunella häntä

"Kuunteleksä yhtää mua?!" Evelyn rääkäsi ja Amy havahtui

"Ai sori mä mietin vaan miten pääsisin tästä tilanteesta pois, mut soitellaan", Amy sanoi ja lähti juosten pois heittäen Evelyniä päivän lehdellä

Päivän lehdessä oli työpaikka ilmoituksia ja paras palkkaisin niistä oli Koehenkilö, joten Evelyn päätti valita sen. Samalla joku takapajulan jätkä päätti tuoda Evelynille paketin joka sisälsi parin tuhannen simpan tietsikan.

Koska Evelynista tuntui, että hänellä oli rahaa nyt kuin roskaa päätti neiti käydä tuhlaamassa varojaan paikalliseen vaateliikkeeseen nimeltä Vaatekauppa. Oma peräistä...

Taksi saapui parin minuutin odotuksen jälkeen. Samoihin aikoihin kun Evelyn astui taksiin, tietty peppu pystyssä pääti vanhemman puoleinen rouvas henkilö kommentoida asiaa
"Hyvä neiti housut jalkaan, minä en edes ymmärrä niitä lenkiksejä ja nyt joku tulee vain sukkasilteen ulos keskellä talvea"

Evelyn saapui Vaatekauppaan nopeasti. Hänen piti vaihtaa taksia Siniperässä, koska Kaunialan taksit eivät enää käyneet Siniperässä. SimCity kun on niin hieno paikka asua...

"Hei ja tervetuloa Vaatekauppaa... No hei sulle muru", tiskin takana seisova teini-ikäinen kehuskeli Evelyniä

"Haha kiitti kehuista, mutta arvostaisin ihan helvetisti sitä ettet kutsuis mua muruks"

Koska syy siihen miksi Evelynin oli pakko päästä Vaatekauppaan oli vaatteet niin hän päätti testata isoa vaatekerrointa päälleen.

"Hei muru päästä mut sisään tahdon nähdä sun tissis", joku random mies tuli maanittelemaan Evelynin sovituskoppiin. Mies yritti riuhtoa verhoa auki, mutta Evelyn piti siitä kiinni.
"Mee pois, mä en haluu sua tänne ja en oo näyttämässä kenellekkään, varsinkaan sulle mun tissejä" Evelyn rääkyi.

"Ei sit et sit saa James Cosmolta mitään muutakaan tyydytystä, muru"

Se oli viimeinen pisara herkälle Evelynille, joten tämä tönäisi kaljalta haisevan miehen maahan

"Senkin saastanen paska, jätä mut rauhaan ja mee kiusaa äitäs senki sairas kusipää", Evelyn huusi miehelle, joka vain naureskeli tälle.

"Älä huolehdi kulta, mä jätän sut rauhaan... toistaseks", James sanoi ja liikkestä pois.

Evelyn päätti ahdistelusta huolimatta mennä testaamaan uusia vaatteitaan ja piti niistä todella. Hän päätti ostaa tämän ja monta muuta vaatekappaletta.

"Moi taas, mu... neiti", kassapoika korjasi itseään ja yskäsi vaivalloisesti

"Hei vain", Evelyn sanoi ja katsoi surullisesti ulos missä James oli vielä

"Hmm jossä haluut mä voin häätää sen pois täältä", kassapoika sanoi. Evelyn yritti etsiä nimilappua ja löysikin sen.

"Kiitos, mutta ei tarvitse. George", Evelyn hymyili ja antoi rahat.

"Hyvä on, mutta jos seuraavan kerran tulet ja hän tulee vielä häiritsemään autan mieluusti sinua, jos siis haluat..." George sanoi ja hymyili.

"Nimeni on muuten sitten Evelyn, ja katsoo nyt on sinulla kummiskin omat asiasi täällä kassalla, mutta lähden nyt heippa".. Aaah romanttista

Romantiikan täyteisin hetken jälkeen Evelyn soitti taksin kohti kotiaan. Hän tunsi Jamesin pistävän katseen ja kun hän vilkaisi taakseen hän näki miehen seiskelevan Vaatekaupan yläkerran ikkunassa.

Evelyn tunsi miten yksi pieni kyynel muuttui kyynel virraksi. Häntä ahdisti todella. 

Taksi saapui nopeasti Vaatekaupan pihaan ja Evelyn kipitti nopeasti sinne. Taksi kuski halusi käydä paikallisella ilmaiskirpputorilla, ilmaiseksi tietty ja niin Evelyn ja taksikuski saivat kaiken tarvitsemansa. Ainoa mitä sielä ei ollut oli tuoli, mutta sieltä sai sitäkin hienomman vaatekaapin. Evelyn oli tyytyväinen.

Evelyn päätti kokeilla uusia vaatteitaan ja otti päällensä vanhan vihreän paitansa ja uudet sukkahousut. 

Koska Evelyn ei koskaan ollut oppinut kokaamisen hienoa taitoa päätti neiti ottaa pakastimesta valmisaterian, joka paloi vanhan ja ränsistyneen kaasu-uunin takia. Hän yritti syödä aah niin herkullisen näköistä ruokaansa kunnes joku koputti oveen.

Ulkona seisoi todella kaunis nainen. Ainakin Evelynin mielestä.

"Hei ja tervetuloa aah niin ihaniin Kaunialaan. Mä olen Nalla Kaappinen ja mä asun tuolla Kaunialan ydinkeskustassa, ja ihan näin btw sul on ihanat hiukset", Nalla sanoi hiukan ylipirteästi Evelynin makuun, mutta oli kiva tutustua uusiin simeihin.

"Joo hei, kiitti mä olen Evelyn Lynch, mutta lähimmät ystävät ja äiti kutsuu Eveksi ja näin btw sulki on ihanat hiukset", Evelyn sanoi ja hymyili. Hän ei halunnut olla töykeä uutta tuttavuuttaan kohtaan, mutta kuka haluaisi?

Tontille myös saapui kaksi HRG haasteeni kolmannen vai toisen sukupolven aah niin komeita simejä. Phil ja Alex Amstrong...

"Noi ei oo kyl mistää komeimmasta päästä, siis noi jätkät joilla on identtiset vaateet", Evelyn arvosteli. Nalla veti tuiman ilmene kasvoilleen.
"Toinen noista ei-mistää-kommeimasta-päästä oleva, Phil on mun poikaystävä", Nalla sanoi närkästyneesti.

"Nalla venaa, anteeks en tienny", Evelyn sanoi surumielisesti.
"Ei ole niin vaikeaa miettiä mitä sanoo", Nalla sanoi ja huokaisi surullisesti.


"En mä oikeestaa oo sulle vihanen koska en tunne kumpaakaan noista. Mä kusetin sua vaan, mut älä kummiskaa puhu kenestäkää tollee paskaa, eteenkää mun seurassa, ku mul on aika deep conection kaikkiin syrjittyihin, ku mua syrjittii pienen ja tällee", Nalla selosti. Evelyn oli pahoillaan. Syystäki...

"Joo anteeks, muaki kiusattiin pienen, mut mä varmaa nyt jotenkin säteilen mun kaikkee turhautumista ja vihaa kaikkeen", Evelyn selosti, vaikka Eve ei tahtonut puhua noista asioista puoli tutuille.

"Mut hei tiiäksä mitää hyvii menomestoi minne vois mennä pokaa jonkun?" Evelyn kysyi Nallalta joka naurahti

"No joo kyl mä tiiän pari mut mä oon aika busy koko viikon, vapaudun vast perjantai-iltana, kun mul on vapaapäivä, mut mennäänks vaikka sillo. Mun pitää kyl ikävä kyl nyt lähtee, kun mun vuoro alkaa tunnin pääst ja pitäis ehtii käydä viel suihkus, mut nähdään sit Eve", Nalla sanoi ja hivuttui tontilla pois.

"Joo nähää sit", Evelyn sanoi "Hei haluuksä mun numeron?"

Numeroiden vaihtamisen jälkeen Evelyn päätti mennä jatkamaan "herkku"ruokaansa.

Evelyn vei kertakäyttö astiansa roskiin kun tapasi tontillaan naisen

"Hei", Evelyn sanoi. Nainen mulkaisi häntä.
"Oletko Evelyn Lynch?" 
"Joo, kui?"

"Olen sosiaalityöntekijä Maria Puusto-Ahokangas, ja tulin ilmoittamaan, että äitisi tullaan tappamaan raa'asti"

"Anteeksi kuinka?"

"Niin, kuulit hyvin, olen pahoillani jos olit läheinen hänen kanssa"

"Joo anteeksi, mutta olette lontoolaisia ette mitään sekopäisiä kannibaaleja!"

"Äitisi on tuomittu kolmen soaiaaliviranomaisen vahingottamisesta ja yhden raa'asta ja verisestä tappamisesta, minulla on kuvia jos tahdot nähdä"

"En tahdo olkaa hyvä ja painukaa vittuun minun tontiltani". Evelyn heitti astiat roskiin ja käveli takaisin sisälle tuohtuneena.

Evelyn tunsi kyynelten kiihkoavan silmistään. Ekaks mut viedää pois mun äitin luota ja sit viel ne aikoo tappaa mut mutsini... tää tää ei oo reilua

Evelyn heräsi yhdeksältä illalla. Hän tunsi miten hänen sielustaan kuin olisi revitty osa. Äiti..

Evelyn päätti unohtaa ongelma, vaikka se tuntui surkealta. Hän oli nyt ainoa joka jatkoi Lynchin sukua, joten oli aika mennä pokaamaan jostakin mies. Jostain syystä George pyöri Evelynin mielessä.

Evelyn soitti taksin mutta näki pienen koiran tontillaan.

"Hei pikkuinen", Evelyn sanoi ja silitti pientä koiraa. Häntä harmitti, koska oli soittanut taksin ja se tööttäili vihaisesti. "Odota täällä tulen parin tunnin päästä", Evelyn kuiskasi koiralle.

Evelyn saapui baariin nimeltä Vampyyrin viha. Ja tästä voi päätellä, että??

Porukkaa alkoi saapumaan Vampyyrin vihaan ja samoin myös Phil Amstrong.
"Hei neiti herutas vähä tännekki", Phil flirttaili Evelynille joka vain tyytyi katsomaan miestä naureskellen. In your dreams

Vampyyrin viha alkoi tuntua jotenkin ahdistavalta niin Evelyn päätti kokeilla toista baarina nimeltään Lulun baari. Tällä baaril ei oo sentää epäilyttävää nimeä

Evelyn asteli pitkin punaista mattoa. Kuvitelkaa paparazzit noide köysien taakse... ja sit Evelle sellaset isot aurinkolasit jaja

Evelyn päätti suunata kohti baaritiskiä

"Yks mehudrinkki", Evelyn sanoi ja hymyili baritistille.
"Ooksä varmasti tarpeeks vanha, kun olet aika baby face, mutta uskotaan tällä kertaa", baarimikko, tai varmaankin baariliisa sanoi. Evelyn vain hymyili ja joi drinkkinsä nopeasti

Evelyn pääti drinkin jälkeen lähteä kotiin. Missään ei ollut miehiä, paitsi Phil Amstrong ja naisia sitäkin enemmän. Ääh onks Kaunialassa mukamas joku helkkarin akkavalta...

Evelyn sai lievän hermoromahduksen kun näki näkymättömiä torkakoita ja läpinäkyviä, isosilmäisiä kissoja. Mulla... siis Evelynillä on hieno teoria, että torakat seurvaa ilkeitä noitia...

Noita päätti lähtea, ja sitten torakat tuli esille. Kaikki ahdisti taas Evelyniä.. Hänen mieleensä tuli hänen äitinsä ja kaikki ongelmat. Onneksi taksi tuli juuri sopivasti..

Evelyn saapui kotiinsa ja löysi ei-niin-kivan-yllätyksen. Nimittäin koira näemmä odotti Evelyniä vaikka kello kävikin jo 2 aamulla. No ei se mitään kiva koira ja näin.

Evelyn tykäistyi koiraan ja antoi hänelle nimeksi Jelona.
"Tervetuloa uuteen kotiis, Jelona. Sä oot kun mun vanha koira, joka kuoli jo 2 vuotta sitten", Evelyn leperteli koiralleen.

Evelin päätti vaihtaa takaisin värikkäisin vaatteisiin ja käydä suihkussa. Jelonan tyttö käski sisälle, kun oli lopettanut lelulla leikkimisen.

Pieni masennus painoi Evelynin mieltä ja hän päätti mennä nukkumaan. Olihan neidillä töitä aamulla. Mutta onneksi vasta yhdeltätoista... huomenna hän päätti mennä katsomaan Georgea...

***
Miettikää sain ekan osan vihdoin valmiiksi ja nyt tiedän, ettei tapahdu ku edellisillä kerroilla, eli että se katoaa koska nyt tallennan sen, mutta risut ja ruusut ovat toivottuja.